GynoProtect

Szülés után is fitten

Fontos üzenet 1

A LadyPower komplex konzervatív terápiában alkalmazott programokat tartalmazó elektro stimulátor használatba vehető, információk az Epi-No ról: Budapest, tel: 20/5747284, Győr, tel: 30/9321772, Miskolc, tel: 20/5747284

Fontos üzenet 2

A konzervatív terápiára időpont egyeztetés a LadyPower rendelőkbe 17 h után:

Budapest, Váci utca 63, tel: 20/5747284, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Győr, Bartók Béla út 20, tel: 30/9321772, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Miskolc, Széchenyi utca 46, tel: 20/5747284,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fontos üzenet 3

Gubás Péter Doktor Úr budapesti magánrendelése: Váci utca 63 sz fszt.

Időpont egyeztetése: 20/5747284, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,illetve Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címeken.

Szülés-terhesgondozás

Szülészeti műtétek:

- Császármetszés megfelelő indikációk alapján

- Méhszájzáró műtétek terhes és nem terhes állapotban

- Terhesség-megszakitás és vetélés befejezése

- Terhesség alatti méhszájműtét

Terhesgondozás:

- Helyszíne, időpontja: Miskolc, Semmelweis Kórház, 12 h. - tól minden héten hétfőn, igény szerint lehetőség nyílik a szakképzett védőnővel való konzultációra is.

A védőnői gondozáson túl intimebb vizsgálatokat és beszélgetéseket magánrendelőben végzek.

Ultrahang vizsgálatokat a magánrendelőben is és bizonyos esetekben a kórházban is végzek csütörtöki illetve pénteki napokon.

Szülésre felkészítő tanfolyam: Szülésre hangolódás weblap

Ön itt van: Home Szolgáltatások Szülés-terhesgondozás