GynoProtect

Szülés után is fitten

Fontos üzenet 1

A LadyPower komplex konzervatív terápiában alkalmazott programokat tartalmazó elektro stimulátor használatba vehető, információk az Epi-No ról: Budapest, tel: 20/5747284, Győr, tel: 30/9321772, Miskolc, tel: 20/5747284

Fontos üzenet 2

A konzervatív terápiára időpont egyeztetés a LadyPower rendelőkbe 17 h után:

Budapest, Váci utca 63, tel: 20/5747284, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Győr, Bartók Béla út 20, tel: 30/9321772, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Miskolc, Széchenyi utca 46, tel: 20/5747284,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fontos üzenet 3

Gubás Péter Doktor Úr budapesti magánrendelése: Váci utca 63 sz fszt.

Időpont egyeztetése: 20/5747284, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,illetve Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címeken.

Nőgyógyászati műtétek

Dr. Gubás Péter szülész-nőgyógyász adjunktus műtéti tevékenysége Budapesten és Miskolcon

Nőgyógyászati műtétek:

- Hasi, illetve hüvelyi méheltávolítás

- Hálóbeültetések

- Hüvelyplasztikák- mellső- és hátsó fali- valamint szeméremtesti plasztikák

- Laparoscópos diagnosztikus és operativ beavatkozások

- Meddőségi kivizsgálás, ennek részeként petevezető átjárhatósági vizsgálat, mely lehet invaziv Laparoscóppal vagy kevésbé invaziv HSG, melynek során altatás nem szükséges. Az utóbbi esetben katéter segítségével röntgensugár fogó anyagot fecskendezünk be a méh üregébe.

- Méhszáj műtétek  

Ön itt van: Home Szolgáltatások Nőgyógyászat