GynoProtect

Szülés után is fitten

Fontos üzenet 1

A LadyPower komplex konzervatív terápiában alkalmazott programokat tartalmazó elektro stimulátor használatba vehető, információk az Epi-No ról: Budapest, tel: 20/5747284, Győr, tel: 30/9321772, Miskolc, tel: 20/5747284

Fontos üzenet 2

A konzervatív terápiára időpont egyeztetés a LadyPower rendelőkbe 17 h után:

Budapest, Váci utca 63, tel: 20/5747284, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Győr, Bartók Béla út 20, tel: 30/9321772, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Miskolc, Széchenyi utca 46, tel: 20/5747284,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fontos üzenet 3

Gubás Péter Doktor Úr budapesti magánrendelése: Váci utca 63 sz fszt.

Időpont egyeztetése: 20/5747284, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,illetve Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címeken.

Orvosi szótár - Hüvelyplasztika

A méhsüllyedés, hüvelysüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, hüvelyplasztikai műtétek alapvető problémája, hogy a műtét elvégzése után sem nő a gátizom ereje, vagyis az gyenge marad, így nem képes megfelelni alátámasztó funkciójának. Így érthető, hogy a műtétek sok esetben nem érik el a kívánt hatást, illetve a problémák a műtétet követően kiújulnak.

A méhsüllyedésben szenvedő hölgyek számára, ha még szülni szeretnének, az ún. Manchester plasztikát szokták felajánlani. A műtét során a méhnyakat csonkolják, a méhszalagokat megrövidítik, valamint mellső hüvelyplasztikát és hátsó hüvelyplasztikát végeznek. Sajnos ezzel a műtéti technikával sem növelhető a gátizom ereje, vagyis az alátámasztási probléma megoldás nélkül maradván, az eredmények sok kívánni valót hagynak maguk után. Ha a süllyedésben szenvedő hölgy már nem kíván szülni, a méheltávolítás jön lehetséges műtéti kezelésként szóba, szintén mellső- és hátsó hüvelyplasztikával kiegészítve. A műtét ezen típusa sem képes az alátámasztási problémát megoldani.


A mellső hüvelyfal süllyedésekor leggyakrabban mellső hüvelyplasztikát végeznek. A szövetek megnyúlásának oka a műtéttel nem orvosolható, a gátizomzat gyenge marad, az probléma ismét kiújulhat.

A hátsó hüvelyfal süllyedésekor áltralában hátsó hüvelyplasztikát végeznek. A műtét célja a végbélsérv megszüntetése. Az un. levátor plasztika célja a kitágult hüvelybemenet szűkítése egy rosszul végiggondolt elmélet alapján. Ez a műtét gyakran vezet fájdalomhoz, amely már sok fiatal nő normális szexuális életét is lehetetlenné tette. Ettől a műttéttől sem lesz azonban erősebb a gátizomzat, így a probléma kiújúlhat.

Vannak esetek természetesen, melyek során a műtét elkerülhetetlen. A gátizomzat megerősítése nélkül- lásd hüvelysúly, kocka pesszárium, elektro stimulátor, lady power komplex terápia, http://ladypower.hu/index.php/hu/gyogymod-huvely-es-mehsullyedesre-vegbel-es-holyagservre-l- azonban a műtéti eredmény leginkább csak rövidtávúnak bizonyul.

Ön itt van: Home Orvosi szótár Hüvelyplasztika