GynoProtect

Szülés után is fitten

Fontos üzenet 1

A LadyPower komplex konzervatív terápiában alkalmazott programokat tartalmazó elektro stimulátor használatba vehető, információk az Epi-No ról: Budapest, tel: 20/5747284, Győr, tel: 30/9321772, Miskolc, tel: 20/5747284

Fontos üzenet 2

A konzervatív terápiára időpont egyeztetés a LadyPower rendelőkbe 17 h után:

Budapest, Váci utca 63, tel: 20/5747284, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Győr, Bartók Béla út 20, tel: 30/9321772, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Miskolc, Széchenyi utca 46, tel: 20/5747284,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fontos üzenet 3

Gubás Péter Doktor Úr budapesti magánrendelése: Váci utca 63 sz fszt.

Időpont egyeztetése: 20/5747284, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,illetve Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címeken.

Epi-No - a szülési sérülések elkerülésére

Epi-No: a szülési sérülések elkerülésére

Az Epi-No Delphine és Delphine Plus eszközök a medencefenék izmait rugalmassá és tágulékonnyá teszik, használatukkal elkerülhetővé válik a gátmetszés és a szülési sérülések kivédhetőek. Ezen kívül az eszközök segítenek a kitolási szakasz tennivalóinak elsajátításában. A szülés után is használható pár hónapig, biztosítván a gátizomzat erejének növekedését.

Az Epi-No használata mind az első,illetve a további terhességek előtt is ajánlatos, a szülés várható időpontja előtt 3 héttel érdemes elkezdeni a gyakorlatok végzését.

A szülést követően három héttel lehet elkezdeni a gátizomzat regenerációját célzó edzést az Epi-No val, amely akár a szüléstől számított 4-6 hónapig is folytatható. Ezek után érdemes tovább erősíteni a gátizomzatot a hüvelysúly alkalmazásával, amely kiválóan alakalmas a gátizomzat erejének megtartására, további növelésére, az életkor előrehaladta miatt esetlegesen kialakuló panaszok megelőzésére.

Mi a különbség az Epi-No Delphine Plus és az Epi-No eszközök között? Az előbbi műszeres visszajelzéssel rendelkezik, vagyis az eddzés során nyomon követhető a gátizomzat fejlődésének a folyamata.

Gyakran felmerülő kérdések:

1. Helyettesíthető e az Epi-No használata a hüvelysúllyal?

Sajnos nem. A hüvelysúly használata hosszabb távú, hiszen az izomzat tartóerejének növelése céljából javasoljuk használni - vagyis azért, hogy a gátizomzat képes legyen ellátni alapvető, a kismedence szerveit tartó funkcióját. Az Epi-No használata rövidebb távú, kifejezetten a szüléseket megelőző 3 héttel és az azt követő hat hónapon át érdemes használni.

2. Összefüggésbe hozható e az Epi-No használata a koraszüléssel?

Nem, többek között azért sem , mert az Epi - Not t a szülés előtti 3 héttel érdemes elkezdeni használni, ekkor pedig már nem beszélhetünk koraszülésről. Ugyanakkor természetesen figyelembe kell venni az eszközök használatának ellenjavallatait is - mint például a baba szokatlan fekvését, felszálló fertőzés veszélyét stb.

További információk, tanácsadás az Epi-No ról, annak használatáról a LadyPower rendelőkben, illetve:

tel: 20/5747284,

e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,

http://www.ladypower.hu/index.php/hu/epi-no-szueles-eltt-szueles-utan

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ön itt van: Home EPI-NO- a szülési sérülések elkerülésére